Oudejaarsconference 2015 met Rob Favier: Hart voor de Zaak

Bijna 900 mensen maakten vorig jaar live de Oudejaarsconference mee met Rob Favier. Het was een fantastische voorstelling vol humor en spektakel. Vorige week kondigden we al de nieuwe show aan die plaatsvindt op vrijdagavond 18 december. Het thema is: ‘Hart voor de Zaak’. U kunt nu nog stoelen reserveren!

Rob geeft weer zijn humoristische en ongezouten mening over de gebeurtenissen van afgelopen jaar in theater De Spiegel in Zwolle. Het thema van dit jaar is voor cabaretier Favier zeer persoonlijk. Afgelopen jaar belandde hij na een hartinfarct in het ziekenhuis. Zo ondervond hij letterlijk dat een kloppend hart een zaak van leven of dood is. In het ziekenhuis werd ook het thema geboren. Favier vraagt zicht af: ‘Hebben we eigenlijk wel hart voor de zaak?’

Het belooft weer een fantastische show te worden, waarin Rob ons op zijn eigen humoristische manier meeneemt door het afgelopen jaar. Volgens Favier wordt het bloedstollend en hartverwarmend. “Goed voor hart- en bloedvaten.”

Rob Favier is een Nederlandse schrijver, zanger, entertainer en theoloog. Zijn voorstellingen bestaan uit een mix van liedjes en verhalen waarbij hij zijn publiek op vermakelijke wijze confronteert met zijn kijk op God en de medemens.

De Oudejaarsconference is een prachtige gelegenheid om samen met familie en vrienden lekker te ontspannen en er heerlijk even tussenuit te zijn. En het is natuurlijk een prachtig cadeau om weg te geven! En wat zou het voor Rob een bemoediging zijn als we in een volle zaal zijn show komen bekijken.

Family7
© Henk-Jan Oudenampsen
05-12-2015
Media
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies