Adrian Snell naar Nederland met kerstproject

Toen de Brit Adrian Snell dit jaar na een lange periode van afwezigheid terugkeerde naar Nederland met een reeks concerten rond zijn werk ‘The Passion’, was de respons overweldigend. De uitverkochte tour liet er geen misverstand over bestaan: Snell was gemist en ‘The Passion’ smaakte naar meer.

Het publiek hoeft niet opnieuw lang te wachten op een terugkeer, want in december presenteert Adrian Snell drie concerten met de titel “Light Of The World: The Virgin and other songs of Love and Hope”

Adrian Snell is een veelzijdig artiest. Zijn werk varieert van intieme singer songwriter projecten tot grootse rock opera’s. Het grote publiek kent de Brit met name van deze thema albums, waarvan een groot deel Snell’s poging is om de verschillende facetten van het Evangelie te doorgronden. Het maakt zijn muziek persoonlijk en herkenbaar tegelijk. ‘The Passion’ was Snell’s eerste project rondom het bekende Bijbelverhaal.

Met ‘The Virgin’, oorspronkelijk meer dan 30 jaar geleden uitgebracht, belichtte Adrian het van een andere kant; vanuit het perspectief van Maria.Met de concerten in december voert Adrian voor het eerst in jaren liederen uit ‘The Virgin’ op, samen met selecties uit zijn andere geliefde projecten. Of je dan ook pas fan bent van Adrian Snell of al decennia lang; deze avonden worden een feest van herkenning! Het programma van ‘Light Of The World: The Virgin and other songs of Love and Hope’ brengt de verschillende muziek samen rond kerst; misschien wel het bekendste verhaal ter wereld waarin liefde en hoop een nieuwe betekenis kregen door een geboorte in Bethlehem!

Data, tijden en locaties:

21 december – De Fontein – Zwolle

22 december – De Basiliek – Veenendaal

23 december – Breepleinkerk – Rotterdam

De concerten beginnen om 20.00 uur

Tickets kosten in de voorverkoop € 20 per persoon (excl. € 2 reserveringskosten).

Events4Christ
© Toff-fotografie voor christelijknieuws.nl
07-12-2015
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies