De Reformatorische Omroep heeft steun nodig

Vanaf 2016 verandert er veel in het publieke omroepbestel. Nog minder dan nu zult u daar positief christelijke programma’s tegenkomen. Langzamerhand verdwijnt het christelijk geluid uit de media.

Gelukkig zijn er wel de zogenaamde commerciële omroepen. Die mogen zelf bepalen wat zij uitzenden en op welk tijdstip zij dit doen. Keerzijde is dat deze omroepen geen cent subsidie van de overheid ontvangen, zij moeten zelf in hun financiële middelen voorzien. De Reformatorische Omroep is een zelfstandige omroep die 24 uur per dag het christelijke geluid via internetradio in de huiskamers brengt. In de gepresenteerde programma’s hoort u dat terug, ook de muziek is herkenbaar: koor, samenzang en instrumentaal. Op het videokanaal kunt u vele koorconcerten bekijken. Stemt u eens af op www.reformatorischeomroep.nl.

De RO wil graag het christelijk geluid in het Nederlandse medialandschap behouden en uitbreiden. Maar daarvoor heeft zij uw steun nodig. Blijf niet langer aan de kant staan, maar kies nú voor een christelijk geluid. Op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 december staat de programmering geheel in het teken voor behoud van het christelijk geluid. Luister mee, kijk mee en doe mee. Als donateur heeft u alle rechten op de website om de archieven te bekijken en te beluisteren en kunt u de live videoprogrammering volgen. Als vriend steunt u de omroep en wordt u regelmatig op de hoogte gehouden middels nieuwsbrieven.

Helpt u mee het christelijk geluid te behouden? U bent welkom tijdens de actieweek in de studio te Nijkerk, waar u tevens vele muzikanten kunt ontmoeten. Voor meer informatie kijkt u op de website.

Peter Gorseman
© Henk-Jan Oudenampsen
22-12-2015
Media
https://www.reformatorischeomroep.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies