Logos Hope Team komt naar Nederland

De Logos Hope, het zendingsschip van Operatie Mobilisatie en tevens de grootste varende boekenmarkt ter wereld, ligt in april voor het jaarlijks onderhoud in droogdok. Een team van drie opvarenden komt daarom van 9-29 april 2016 naar Nederland voor presentaties en getuigenissen. Een mooie kans voor u om ze uit te nodigen!

Getuigen van Gods werk in mensenlevens

Het doel van het team is, door hun persoonlijke verhaal, het geven van Bijbelstudies, audiovisuele presentaties en andere creatieve manieren, te vertellen hoe zij God aan het werk hebben gezien door de bediening van de Logos Hope. Het team is breed inzetbaar en in het bijzonder geschikt voor bijeenkomsten met jeugd, studenten, Bijbelstudiegroepen, middelbare scholieren en participeren uiteraard ook graag in kerkdiensten.

Handig om te weten:

• Er hangt geen vast prijskaartje om het team te boeken (alleen km-vergoeding).

• Het team komt op eigen gelegenheid.

• Een vertaler komt met ze mee.

• De lengte en inhoud van het programma wordt in nauw overleg ingevuld.

Wees op tijd en nodig het team uit!

Wilt u meer informatie of het Logos Hope team direct uitnodigen?

Neem contact op met Douwe Scheepsma of Samuel Bekx om een bezoek van het team vast te leggen! Bel 0527-615 607 of email logoshopeteam.nl@om.org.

Het schip van OM, de Logos Hope, bezoekt havensteden over de hele wereld en brengt kennis, hulp en hoop. De Logos Hope is een drijvende boekenwinkel met christelijk en educatief materiaal. Het heeft 400 mensen aan boord als bemanning vanuit ongeveer 40 landen, die samenwerken met plaatselijke kerken en in iedere haven contacten proberen te leggen om van betekenis te kunnen zijn.

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
07-02-2016
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies