100000-ste account voor debijbel-website

Zestien maanden na de lancering verwelkomt debijbel.nl de 100.000-ste gebruiker. De bijbelwebsite van Nederland – gemaakt door het NBG – is dé plek waar de Bijbel online te lezen en achtergrondinformatie over de Bijbel te vinden is.

Op debijbel.nl zijn 20 veel gebruikte vertalingen te raadplegen. Van De Nieuwe Bijbelvertaling (NBV) en de Bijbel in Gewone Taal tot de Biebel in de Twentse Sproake en de Engelse King James Bible. Deze vertalingen zijn gratis beschikbaar voor leden van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG). Iedereen kan op debijbel.nl gratis de NBV, NBG-1951 en de Statenvertaling lezen.

Mogelijkheden

De gebruiker kan er bijbelteksten markeren, verzen delen op social media, notities maken en het laatste bijbelnieuws vinden op onze blog. NBG-leden hebben bovendien toegang tot extra achtergrondinformatie als aantekeningen uit verschillende studiebijbels, kaarten, foto’s en filmpjes.

Ontwikkelingen

debijbel.nl is continu in ontwikkeling. Wekelijks wordt er nieuwe informatie over de Bijbel aan de website toegevoegd. Ook komen er binnenkort enkele nieuwe vertalingen bij en presenteert het NBG in de loop van 2016 een passende app voor mobiele apparaten.

Steun & toegang

Met debijbel.nl stelt het NBG de Bijbel online beschikbaar. Dankzij steun van leden en donateurs kan het Nederlands Bijbelgenootschap de Bijbel voor de volgende generaties blijven vertalen, verspreiden en toegankelijk houden. Wie het werk van NBG steunt vanaf 25 euro per jaar, krijgt gratis toegang tot debijbel.nl

Bijbelgenootschap
© Henk-Jan Oudenampsen
18-02-2016
Onderwijs
https://www.bijbelgenootschap.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies