Trans World Radio start met een nieuw programma van Cor Weeda

AANKONDIGING – De nieuwe serie Volg mij van Cor Weeda is gericht op het navolgen van Jezus Christus in het leven van alledag. De serie klinkt in de nieuwe programmering van Trans World Radio (TWR) naast het vertrouwde De Bijbel door.

Wie graag de dag begint of eindigt met Gods Woord kan elke werkdag bij TWR terecht: om 07:00 en 22:00 uur is Volg Mij te horen. Het nieuwe discipelschap-programma neemt de luisteraar mee op geloofsavontuur, gedurende 15 minuten. Luisteren is simpel met de app twr.nl of via www.twr.nl. Daar kan ook elke aflevering terugbeluisterd worden.

Per dag een thema

Luisteraars die alleen een specifieke dag in de week kunnen luisteren, hebben plezier van de opzet waarbij elke werkdag een ander thema de leidraad is:

Maandag: Heb ik de kenmerken van een discipel?

Dinsdag: Een Bijbeltekst onthouden door middel van meditatie

Woensdag: Dieper de Bijbel in

Donderdag: Bidden: hoe – wat – waarom

Vrijdag: Stille tijd, hoe doe ik dat praktisch?

Elk moment van de dag

Daarnaast klinkt op TWR.nl dagelijks De Bijbel door, en er zijn overdenkingen, meditaties en nadenkers van onder meer Ieke Andree, Jef de Vriese, Marcel de Koning en Wim Bevelander. Dat wordt wordt afgewisseld met de mooiste Nederlandstalige christelijke muziek.

Over Trans World Radio (TWR)

Trans World Radio laat wereldwijd het Evangelie van Jezus Christus horen via de radio en andere media. TWR maakt hierbij gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Steeds vaker worden de programma’s van TWR ook via internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd.

Joost Bastiaans
Trans World Radio
10-03-2016
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies