De Week: Nieuw magazine van Reformatorisch Dagblad met achtergronden en opinie

Het Reformatorisch Dagblad is gestart met een nieuw initiatief: De Week. Aan het einde van elke week maken ze een selectie uit de beste artikelen die ze die week publiceren in het Reformatorisch Dagblad. Ze bundelen de artikelen in een strak vormgegeven en handzaam papieren magazine, dat elke zaterdagmorgen bij de abonnees op de mat valt.

Reformatorisch Dagblad: ‘Jij staat midden in de maatschappij. Je haalt je informatie overal vandaan, de hele dag door. Een traditioneel krantenabonnement past niet binnen jouw nieuwsbuffet. Maar je hebt wél behoefte aan duiding en diepgang in de maalstroom aan nieuws die elke dag tot je komt. Je wilt regelmatig gewoon goede achtergrondartikelen en opinies lezen die jou helpen om als christen in de samenleving te staan.’

Daarom wil het RD je voorstellen aan De Week. Een magazine met daarin elke zaterdag een selectie van de beste duiding, achtergronden en opinies uit een week Reformatorisch Dagblad. Op papier, omdat je in het weekend rustig wilt kunnen lezen wanneer jou dat uitkomt. Tegen een scherpe prijs.

Reformatorisch Dagblad: ‘Aan het einde van elke week maken we een selectie uit de beste artikelen die we die week publiceren in het Reformatorisch Dagblad. Belangrijk criterium daarbij is welke achtergronden en opinies jou als christen helpen om breed geïnformeerd in de samenleving te staan. We bundelen de artikelen in een strak vormgegeven en handzaam papieren magazine, en we zorgen ervoor dat dit elke zaterdagmorgen bij je op de mat ligt.’

In november 2015 heeft het RD vier proefnummers van De Week gemaakt en deze verspreid onder 900 mensen. De reacties waren zo enthousiast dat ze hebben besloten om De Week daadwerkelijk te gaan uitgeven.

De Week maandabonnement is de eerste maand is GRATIS. Daarna betaal je € 7,95 per maand. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

31-03-2016
Media
https://www.deweek.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies