Talitha Nawijn: Liederen om Gods woord in hart en hoofd te houden

De derde solo CD van Talitha Nawijn is een eerbetoon aan haar ‘lijfliederen’ van Opwekking. Liederen die haar raken, waar zij mooie herinneringen aan heeft of haar helpen Gods woord in hart en hoofd te houden. Zo raakt de hemel de aarde!

Denk bijvoorbeeld aan ‘Mijn verlosser leeft’, ‘Stil, mijn ziel wees stil’, ‘U bent mijn schuilplaats Heer’ en ‘Wij zijn bij elkaar om U te eren’. Rasmuzikanten als Elisa Krijgsman en Jan Willem van Delft hielpen Talitha hierbij. Het resultaat: muziek in een frisse jas gestoken met een knipoog naar jazz- en latinmuziek. Plezier en doorleefdheid zijn kernwoorden voor dit album”

Talitha: ‘Toen ik tot geloof kwam hoorde ik voor het eerst Opwekkingliederen. De woorden bleven rondzingen in mijn hoofd en landden mijn hart. Sommige van deze liederen maakten dat ik niet stil kon blijven zitten en het uit wilde jubelen, sommige troostten mij en gaven me kracht, sommige hielpen mij om God als Vader te zien.’

‘Als zangleider gebruikte ik veel van deze liederen om mensen mee te nemen naar God.’

‘Als zangeres had ik vaak zin om te improviseren en interpreteren, de woorden tot MIJN verhaal te maken maar dat is niet zo samenzang-vriendelijk! Daarom heb ik er een CD van gemaakt. Hierbij dus mijn versies van liederen waar ik van houd! Mag het jou inspireren om JOUW verhaal te vertellen als jij de liederen zingt of speelt!’

Zangeres Talitha Nawijn laat zich niet makkelijk in een ‘hokje’ plaatsen. Zij is net zo thuis op het podium met haar eigen werk als in de opnamestudio als vocalist. Zij is werkzaam als dirigent, vocal coach, songwriter en bekend als zangleider en zangeres bij Opwekking. Met warm en aanstekelijk enthousiasme zet zij haar stem, talent en ervaring in!

Op zondagmiddag 3 april presenteert ze haar 3e cd VOLGENS MIJ.

Je bent van harte uitgenodigd!

Tijd: 3 april 2016, zaal open 15.30 uur, aanvang 16.00 uur

Locatie: PG Immanuel, Medanstraat 32-34, 2022 PH Haarlem

Entree: €5 (bij aanschaf CD €2,50 korting)

Redactie ChristelijkNieuws.nl
Talitha Nawijn
01-04-2016
Muziek
https://www.talithanawijn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies