Trinity presenteert nieuw album in Zoetermeer

Op zaterdag 30 april presenteert Trinity hun nieuwe album in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer. Trinity was meerdere malen te zien tijdens de EO-Jongerendagen en zet zich op verschillende manieren in voor de samenleving. De Nederlandse band maakt popmuziek met wereld-invloeden, ook wel Worldbeat genoemd.

Trinity bestaat uit vier Nederlandse muzikanten in hart en nieren. De muzikale reis van de vier leidde tot nu toe tot 7 albums. Hun nieuwste album Desert Rain (2016) ligt net in de winkels en krijgt lovende recensies. De plaat is opgenomen in de beroemde Wisseloord Studios.

Het succes van Trinity beperkt zich niet alleen tot Nederland. Hun unieke formule, het combineren van verschillende talen zoals Spaans en Engels maar ook Zulu en Frans, heeft er voor gezorgd dat Trinity al snel internationale bekendheid verwierf. Zo trad de band ook op in landen als Rusland, Ierland, Gambia, Kenia, de VS, Peru en toert regelmatig in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland. Ter ere van hun nieuwe plaat zullen de heren een albumtour gaan doen door het land en daarbij mag de Boerderij natuurlijk niet ontbreken!

Trinity
© Henk-Jan Oudenampsen
12-04-2016
Muziek
https://cultuurpodiumboerderij.nl/programma/trinityband/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies