Multimissions organiseert opnieuw Boerenpraise in Roodeschool

Na een geslaagde Boerenpraise in 2015 organiseert Multimissions ook dit jaar weer een Boerenpraise i.s.m. de familie Bos aan de Tilweg 21 in Roodeschool. Een Boerenpraise is een praise avond in een boerenschuur. Niet alleen voor boeren natuurlijk maar voor alle belangstellenden. De avond zal weer begeleid worden door de Huisband ten Boer.

De Huisband is een professionele praise-band die al meerdere malen aan een evenement van Multimissions heeft meegewerkt en ook vorig jaar speelde op de Boerenpraise. De Huisband kenmerkt zicht door op een enthousiaste manier en zeer professioneel uitvoering te geven aan muziek en zang. En ook deze keer is samen weer een mooi programma gemaakt.

Multimissions heeft o.a. als visie andere organisaties te ondersteunen. Deze avond zal Open Doors aanwezig zijn. Open Doors is een organisatie die zich wereldwijd inzet voor de vervolgde christenen en o.a. praktische hulp verleent zoals traumahulp en noodhulp. De opbrengst van de collecte tijdens de Boerenpraise zal dan ook ten bate zijn van Open Doors. Open Doors zal zelf ook met een informatiestand aanwezig zijn. Ook zullen evangelische boekhandel De Fakkel uit Delfzijl en Voncrea uit Uithuizermeeden weer acte de precence geven.

Multimissions nodigt u van harte uit voor de Boerenpraise. De avond is op 18 juni en begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur waarna er weer voldoende tijd is om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. De toegang is vrij.

Mirjam
Boerenpraise
18-04-2016
Muziek

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies