Posbank Event: Stappen en steppen en fietsen voor onderwijs

Op zaterdag 7 mei 2016 organiseert Woord en Daad voor de derde keer het Posbank Event met verschillende wandel, hardloop-, step- en fietsroutes. Iedereen die zich inschrijft, draagt bij aan toegang tot onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Het evenement vindt plaats in het heuvelachtige natuurgebied de Posbank bij Rheden. De nieuwe routes, variërend van 7 tot 50 kilometer, zijn geschikt voor gezinnen, maar ook voor echte sportievelingen. Het startpunt is bij Paviljoen de Posbank, Beekhuizenseweg 1 te Rheden. Onderweg is er een rustpunt waar onder genot van een lekker broodje of een andere versnapering de benen gestrekt kunnen worden. De route kan hier afgestempeld worden.

Deelnemers die zaterdag 7 mei hun beste beentje willen voorzetten, kunnen zich inschrijven via www.posbankevent.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over de routes en tijden. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren en hiermee kans maken op mooie prijzen, zoals een weekendje weg met een cabrio, een dagje Dolfinarium of een ballonvaart. Ook kunnen alle teams op de foto op de top van de Posbank.

Woord en Daad Posbank Event

Zaterdag 7 mei

Starten tussen 10.00 en 12.00 uur

Eindtijd 16.00 uur.

Start bij Paviljoen de Posbank

Beekhuizenseweg 1 te Rheden

Naast een gezellig en sportief dagje uit is het Posbank Event op ook een mooie trainingsmogelijkheid voor het sportieve Fiets voor een Huis evenement. Deelnemers van Fiets voor een Huis kunnen op D.V. zaterdag 16 augustus de top van de Galibier (2647 meter) in Frankrijk beklimmen. Door middel van een sponsorbijdrage van €1.000 euro, kan er per deelnemer een huis voor een kansarm gezin in Bangladesh worden gebouwd. De slogan is: Wij een huis, zij een thuis. 
Graag tot ziens op de Posbank!

In een gebroken wereld, getekend door armoede en onrecht, streeft Woord en Daad naar zichtbare tekenen van Gods komend Koninkrijk. Het Bijbels perspectief op gerechtigheid en barmhartigheid drijft ons om dagelijks bij te dragen aan een duurzame verandering van mensen hier en daar.

Wilma van der Meij
Woord en Daad
20-04-2016
Hulpverlening
https://www.woordendaad.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies