InSalvation sluit Vernieuwingsfestival in De Basiliek af met concert

Hans Maat: ‘Wil jíj op 5 mei Hemelvaartsdag én Bevrijdingsdag vieren? Kom dan naar het Vernieuwingsfestival van het Evangelisch Werkverband in De Basiliek in Veenendaal. God is onze Bevrijder! Op deze bijzondere dag willen we dat samen met andere christenen vieren. Het wordt een ontspannen dag, waarbij ouders en kinderen hun eigen programma kunnen volgen. We sluiten de dag af met een prachtig aanbiddingsconcert van InSalvation.’

‘In Wageningen wordt op 5 mei het Bevrijdingsvuur ontstoken en wat mij betreft ontsteken we in Veenendaal het Bevrijdingsvuur van de Heilige Geest. Mijn hoop is dat jij als bezoeker een ontspannen dag zult hebben, dat je een stap dichterbij Gods vrijheid komt en dat je meer van de Heilige Geest zal ontvangen om vervolgens anderen daarmee te zegenen. Wie vrij geworden is, mag ook voor anderen een bevrijder zijn!’

Middagprogramma

Sprekers Willem Ouweneel, Arjan Plaisier, Erica Duenk en Hans Maat gaan deze dag samen met je op weg naar de bevrijdende ontmoeting met Jezus. De band met o.a. André Bijleveld en Wilkin en Miranda de Vlieger begeleiden ons in de aanbidding van onze God. Het middagprogramma start om 14.00u (13.00u zaal open). Zowel ’s middags als ’s avonds zal er ruimte zijn voor persoonlijk gebed (ministry).

Kinderen en tieners

Iedereen is welkom, maar er is zeker ook aan gezinnen gedacht. Voor de kinderen is er een verrassend programma met poppentheater ‘Het @penstaartje’ en ‘Water in Wijn’ met Ruurd Walinga. Voor de allerkleinsten is er crèche. De tieners ontmoeten elkaar bij Be Courageous door Jurrien ten Brinke.

Avondprogramma

Het avondprogramma (vanaf 19.00u) zit vol onderwijs, aanbidding en gebed. We sluiten de avond af met een prachtig aanbiddingsconcert van InSalvation en Tom Read en Nathan Jess van Holy Trinity Brompton London. We sluiten de avond af rond 22.15 uur.

Evangelisch werkverband
© Henk-Jan Oudenampsen
25-04-2016
Kerk
https://www.vernieuwingsfestival.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies