Sponsorwandeling op Tweede Pinksterdag

Geoefende wandelaars, gezinnen met kinderen, het wandelevent van de Toer voor het Goede Doel richt zich in 2016 op een breed publiek. Iedereen kan een keus maken uit het gevarieerde aanbod en zo een steentje bijdragen aan het goede doel: Dabar, het evangelisatie- en recreatiewerk op campings.

Op maandagmiddag 16 mei – Tweede Pinksterdag – is er een wandelevent voor zowel getrainde wandelaars als ook voor minder geoefende wandelaars en gezinnen met kinderen.

Dit wandelevent zal plaatsvinden in en vanuit Otterlo met keuze uit diverse wandelroutes en afstanden. Op zaterdag 4 juni wordt de Toertocht van het Oosten georganiseerd; voor wielrenners, mtb’ers en ‘gewone’ fietsers. Er is een grote keuze uit routes – variërend in afstand van 30 tot 250 kilometer – die door de mooiste delen van Overijssel voeren. 



Het is de bedoeling dat deelnemende wandelaars en fietsers zich laten sponsoren voor het Dabarwerk, het evangelisatie- en recreatiewerk op campings en in steden in heel Nederland. Jaarlijks zetten zo’n 450 jongeren zich vrijwillig in voor dit belangrijke werk. De opbrengst van de Toer voor het Goede Doel gaat naar het lokale Dabarwerk, de landelijke toerusting voor jongeren, de ontwikkeling van materialen en het starten van Dabarwerk op nieuwe campings.

​Gerrina van Egdom​
© Henk-Jan Oudenampsen
06-05-2016
Hulpverlening
https://www.toervoorhetgoededoel.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies