HGJB en de Wittenberg organiseren Leadership Summerschool

Op 1 en 2 juli organiseren de HGJB en de Wittenberg een Leadership Summerschool, speciaal voor jongeren van 18 tot 30 jaar. Met o.a. Ben Tiggelaar, Gert-Jan Segers en Corjan Matsinger.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli a.s. organiseren de HGJB en de Wittenberg samen de Leadership Summerschool. Een tweedaagse voor jongeren van 18-30 jaar met o.a. Ben Tiggelaar, Gert-Jan Segers, Cor Verkade en Corjan Matsinger.

Tijdens de Leadership Summerschool zal het begrip leiderschap centraal staan. Daarbij zal worden ingegaan op goed leiderschap, maar ook op het christen-zijn in een seculiere context en karaktervorming. De sprekers zullen in hun referaten en workshops verschillende aspecten van dit thema behandelen. Zowel de HGJB als de Wittenberg hebben het verlangen jongeren toe te rusten in het geloof, daarom dit gezamenlijke initiatief.

De Summerschool wordt georganiseerd op de Wittenberg in Zeist. Deelname staat open voor jongeren van 18-30 jaar, een ticket kost € 95 (all-in: overnachting, diner, lunch etc.).


Hans Alderliesten
Niek Stam
09-05-2016
Onderwijs
https://www.dewittenberg.nl/summerschool

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies