Concert van Sanne Kok samen met Elly en Rikkert

‘Als een warme deken’, zo mogen haar liedjes zijn voor anderen. Sanne Kok uit ‘s-Gravenzande brengt haar eerste Nederlandstalige CD uit. De persoonlijke nummers zijn geïnspireerd op gebeurtenissen in haar eigen leven, ook toen ze zelf die ‘warme deken’ nodig had, waar ze zo mooi over zingt in een duet met Elly Zuiderveld.

Sanne: ‘Mensen maken van alles mee, zo ook ik. Situaties in mijn leven vormden mij tot de persoon die ik nu ben.’

Ze heeft naar eigen zeggen veel gelachen, gehuild, gestreden, gevochten, gebeden, geknuffeld, ze viel en krabbelde weer overeind.
 Wat Sanne door elke situatie heen heeft geholpen is zingen, of het nu een lied was wat ze schreef over haar eigen situatie, of juist een lied wat ze schreef voor een ander die het moeilijk had.

‘Zingen geeft kracht, het maakt vrolijk, zingen geeft moed, troost en hoop!’

Op 5 en 12 juni kun je luisteren naar Sanne. Onder de prachtige begeleiding van toetsenist Henk Doest, die haar album produceerde, en 4 andere topmuzikanten en vocals, neemt ze je ‘mee op reis’ door haar leven.

Elly en Rikkert zullen ook een gedeelte van deze avonden verzorgen.

Sanne zong als 7 jarig meisje al bij Elly en Rikkert in het kinderkoor en heeft daardoor een warm plekje in haar hart voor deze twee mooie mensen.

U bent van harte welkom!

5 juni:

via www.events4christ.nl voor €7,50 een kaartje reserveren

Koningin julianaweg 91, ‘s-Gravenzande

Aanvang: 19:30 uur

12 juni :

Toegang vrij

VEG, Boterbloem 15, Elburg

Aanvang: 20:00 uur

25-05-2016
Muziek
https://www.sannezingt.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies