Els van Dijk is spreker op de Dag van Hoop in Dordrecht

Op 25 juni houdt De Hoop, de christelijke instelling voor psychische zorg en verslavingszorg, de jaarlijkse Dag van Hoop. Met interessante sprekers, muziek, een gezellig markt en de finish van Cycle for Hope. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Els van Dijk, directeur Evangelische Hogeschool is een van de sprekers.

Het thema is ‘Sta op en schitter’, naar Jesaja 60:1. U bent van harte welkom om in Dordrecht een kijkje te komen nemen! Meld u gratis aan op dagvanhoop.nl.

Het diverse programma van de Dag van Hoop is leuk voor jong en oud. Er is een gezellige braderie, een kinderplein met een kinderboerderij, springkussen, schminken en nog veel meer. Het hoofdprogramma duurt van 11.00 tot 12.30 uur. Hier spreekt o.a. Els van Dijk, directeur Evangelische Hogeschool, en er is muziek en samenzang.

Voor kinderen van 4 tot 12 is er tijdens het hoofdprogramma een eigen interactief en muzikaal programma o.l.v. zanger Marcel Zimmer. Na het hoofdprogramma zijn er verschillende workshops en seminars en is er een Sing-in. Ook geven cliënten rondleidingen op Dorp De Hoop.

De Dag van Hoop sluit af met de spectaculaire finish van de vijfde editie van Cycle for Hope. Bijna driehonderd deelnemers fietsen van 23 tot 25 juni het rondje Nederland. In slechts 48 uur leggen ze 1.200 kilometer af, in estafettevorm. Tijdens hun tocht zijn de teams live te volgen via cycleforhope.nl/live. Op 25 juni komen vanaf ongeveer 16.15 uur de eerste teams binnen bij Dorp De Hoop. Ook wordt er op deze dag een Toertocht gereden, met afstanden van 40 tot 200 kilometer in de omgeving van Dordrecht. De opbrengst van deze sponsorfietstochten gaat naar De Hoop.

De Dag van Hoop is gratis en wordt gehouden op Dorp De Hoop: Provincialeweg 70 te Dordrecht. Aanmelden kan via www.dagvanhoop.nl. Ook kunt u zich nog aanmelden voor de Toertocht via www.cycleforhope.nl.

E. van de Polder
© Henk-Jan Oudenampsen
31-05-2016
Hulpverlening
https://dagvanhoop.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies