Sanne Kok presenteert nieuw Nederlandstalig album

‘Zingen geeft kracht, het maakt vrolijk, zingen geeft moed, troost en hoop! Het is als een warme deken…’ aldus Sanne Kok uit ‘s-Gravenzande, die vanavond haar eerste Nederlandstalige cd presenteerde. De persoonlijke nummers van deze plaat zijn geïnspireerd door gebeurtenissen uit haar eigen leven, ook toen ze zelf die ‘warme deken’ nodig had, waar ze zo mooi over zingt in een duet met Elly Zuiderveld.

Sanne: ‘Mensen maken van alles mee. Situaties in mijn leven vormden mij tot de persoon die ik nu ben.’ Ze heeft naar eigen zeggen veel gelachen, gehuild, gestreden, gevochten, gebeden, geknuffeld, ze viel en krabbelde weer overeind.
 Wat Sanne door alle situaties heen heeft geholpen is zingen, of het nu een lied was dat wat ze schreef over haar eigen situatie, of juist een lied dat ze schreef voor een ander die het moeilijk had.

Onder de prachtige begeleiding van toetsenist Henk Doest, die haar album produceerde, en vier andere topmuzikanten en vocals, nam Sanne de zaal vanavond ‘mee op reis’ door haar leven.

Elly en Rikkert verzorgden ook een gedeelte van de avond. Sanne zong als 7-jarig meisje al bij Elly en Rikkert in het kinderkoor en heeft daardoor een warm plekje in haar hart voor deze twee mooie mensen.

Concert gemist? Op 12 juni is Sanne te zien en te horen in de VEG, Boterbloem 15, Elburg. Aanvang: 20:00 uur en toegang vrij.

Redactie Christelijknieuws.nl
Foto’s: © TOFF-fotografie.nl
05-06-2016
Web: www.sannezingt.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies