Open Doors-dag 2016: Heel de Kerk

Kiezen voor Jezus Christus heeft voor christenen in meer dan vijftig landen grote gevolgen. Ze worden vervolgd en hebben te maken met trauma’s. Vervolgde christenen uit Syrië en Nigeria delen hun ervaring op de Open Doors-dag.

Op de Open Doors-dag ontmoet u christenen die een hoge prijs betalen voor hun geloof. Luister naar pastor Jamal uit Libanon. Laat u inspireren door ds. Ron van der Spoel en hoor het indrukwekkende verhaal van een vervolgde christen uit Nigeria.

In Syrië, Irak, Nigeria en tal van andere landen ervaren christenen enorme druk. Verhalen van hoop en wanhoop, trauma en herstel, ze komen samen op de Open Doors-dag.

Op zaterdag 5 november ontmoet u christenen die een hoge prijs betalen voor hun geloof. Luister naar pastor Jamal die in Libanon leiding geeft aan een vluchtelingenkerk. En hoor het verhaal van Afordia die vertelt hoe zij slachtoffer werd van het geweld in Nigeria. Laat u inspireren door het geloofsvertrouwen en de standvastigheid van uw vervolgde broeders en zusters.

Voor kinderen zijn er programma’s die aansluiten bij de eigen belevingswereld. Met vier verschillende kinderprogramma’s (voor de groepen 1/2, 3/4, 5/6 en 7/8) kunnen uw kinderen rekenen op een uitstekende en deskundige begeleiding en een aansprekend programma.

De Open Doors-dag in de Jaarbeurs Utrecht heeft een ruime opzet met diverse pauzeprogramma’s, (boek)winkels en stands, waar u wordt geïnformeerd over onze activiteiten in de landen waar vervolging plaatsvindt én in Nederland/Vlaanderen.

Ontmoeten we u op zaterdag 5 november? De toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. U betaalt €2,50 reserveringskosten per persoon.

Open Doors-dag 2016

Zaterdag 5 november

10.00 uur – 16.00 uur

Zaal open vanaf 08.45 uur

De Jaarbeurs, Utrecht

Events4Christ
Open Doors
23-06-2016
Kerk
https://www.opendoors.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies