Family7 in Actie voor de weeskinderen van Malawi

Dolf van de Vegte van Family7: ‘Beeld je eens in. Je bent één van de 1,3 miljoen weeskinderen in Malawi. Je woont met je broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes bij opa of oma omdat je ouders zijn overleden aan aids. Vanwege de honger is er bijna geen eten.

Je loopt grote kans op een opgezwollen buik vanwege hongeroedeem. Je zwarte haar wordt langzaam rood vanwege een gebrek aan proteïne met alle desastreuse lichamelijke gevolgen van dien… Wie zou je dan nog kunnen helpen? Family7 komt deze maand in actie voor deze kinderen door actie te voeren voor het levensreddende werk van stichting Grace Farm in Malawi.

Grace Farm redt weeskinderen door ze op te nemen in haar weeshuis en te voorzien van voedsel, gezondheidszorg en onderwijs. En dat niet alleen, de organisatie helpt ook de honderden gezinnen in de omgeving die nauwelijks voedsel hebben in de hongermaanden. Inmiddels werken 600 van deze armste gezinnen op het land van Grace Farm om soja te verbouwen. Met de opbrengsten kunnen ze mais kopen om de hongermaanden te overbruggen.

Voor 38 euro kan Grace Farm grondstoffen leveren om een nieuwe familie te helpen. Deze éénmalige investering levert elk jaar weer een nieuwe oogst op waarvan zo’n gezin kan eten. Ook de weeskinderen worden geholpen vanuit verschillende projecten op Grace Farm. Omdat het project geen subsidie heeft en volledig afhankelijk van is donateurs is uw steun hard nodig. Helpt u mee?’

Family7
Family7 tv-programma
29-06-2016
Hulpverlening
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies