Voldoende eten voor Tshatiwa ondanks droogte

World Vision: Waar wij hopen op een zonnige en droge zomer, hopen Tshatiwa en de andere kinderen uit Zimbabwe vooral op regen. En dat is niet zo gek, want door de aanhoudende droogte zijn veel oogsten mislukt en is eten schaars geworden.

Maar dankzij de support van de Nederlandse sponsors, kunnen we de kinderen helpen met extra voedsel, waardoor ze geen honger hebben. Lovemore, Tshatiwa, Wilbert en Phuma vertellen wat uw hulp voor hen betekent!

Tshatiwa: “Mijn familie is getroffen door de droogte. Onze oogst is helemaal mislukt. We zijn erg dankbaar dat World Vision ons gered heeft. Ze zorgen nu elke maand voor voldoende voedsel. Ik ben zo dankbaar voor mijn sponsor, die ervoor zorgt dat wij ondanks de droogte eten hebben.”

Wilbert: “Ik ben Wilbert en ik ben blij dat we gered zijn van de honger. Het voedsel dat we nu krijgen helpt mij om gezond op te groeien en sterk te worden. Ik en mijn familie hebben nu elke dag genoeg te eten.”

Phuma: “De hulp van World Vision kwam op het juiste moment, want onze voedselvoorraad raakte op. Mijn familie kreeg honger en er was niemand in de buurt die ons kon helpen. Daarom ben ik World Vision en de sponsors erg dankbaar voor het voedsel.”

Lovemore: “Mijn familie krijgt meel, suiker, bonen en olie. We hebben nu drie maaltijden op een dag.”

Wilt u de kinderen in Zimbabwe ook ondersteunen? Klik dan op de websitelink onderaan dit item om te doneren.

World Vision
World Vision
10-07-2016
Hulpverlening
https://www.worldvision.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies