600 goedmaakpogingen in Het Familiediner

Al meer dan 15 jaar gaat EO-presentator Bert van Leeuwen op pad door heel Nederland om gebroken families te helpen weer tot elkaar te komen. Vanaf 22 augustus start er een nieuw seizoen van Het Familiediner, met op 5 september de 200e aflevering! En dat zijn heel veel goedmaakpogingen.

Ook dit keer blijft het tot het einde van het programma weer spannend: komen de familieleden opdagen om de maaltijd met elkaar te delen en met elkaar in gesprek te gaan?

Elk seizoen zet Bert van Leeuwen alles op alles om samen met een familielid een verbroken familieband te herstellen. Samen met tv-kok Prins van den Bergt bereidt hij een verzoeningsmaaltijd voor. Het doel is om iedereen samen aan tafel te krijgen, maar ook dit seizoen is het weer spannend of de familieleden in de limousine zitten.

Bert van Leeuwen: “Ongelooflijk, de 200e aflevering alweer! Dat betekent meer dan 600 goedmaakpogingen in 15 jaar. En nee, ik ben ik het nog lang niet zat. Iedere keer weer blijft het een uitdaging om mensen vaak na jaren weer bij elkaar te brengen en blijft het bijzonder wanneer beide partijen besluiten de strijdbijl te begraven.”

Het Familiediner: vanaf 22 augustus 2016, 22.10 uur bij de EO op NPO 1.

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
15-07-2016
Media
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies