Operatie Mobilisatie organiseert mini-symposium met George Verwer

In september neemt de directeur na acht jaar afscheid van Operatie Mobilisatie Nederland. Marcus Spronk is door het bestuur benoemd als de nieuwe directeur. Momenteel is Marcus met zijn gezin nog woonachtig in Kaapstad, Zuid-Afrika, maar zal binnenkort verhuizen naar Lelystad. Ter gelegenheid van de overdracht van het leiderschap wordt op maandag 5 september een mini-symposium georganiseerd in Hilversum.

George Verwer en Andrew Scott zullen hun visie geven op nieuwe manieren van zending. George Verwer is oprichter van OM en vertelt hoe het er ‘vroeger’ aan toe ging in zending. De directeur van OM USA, Andrew Scott schreef onlangs het boek ‘Scatter’ waarin hij spreekt over de verschuiving naar een nieuwe manier van zending. Hij deelt zijn visie tijdens dit symposium.

Vervolgens is er ruimte voor interactie tijdens een paneldiscussie. Stel vragen aan zendelingen van toen en nu en raak geïnspireerd om andere wegen in te slaan. De avond wordt afgesloten met een informele receptie waarbij volop gelegenheid is om de oude directeur de hand te schudden en kennis te maken met de nieuwe directeur. Martin Brand zorgt voor een muzikale bijdrage.

Mini-Symposium

Meld je voor maandag 15 augustus aan

Datum: maandag 5 september 2016

Tijd: 16:00-20:00 uur, inclusief broodbuffet

Locatie: EO-gebouw, Oude Amersfoortseweg 79, 1213 AC Hilversum

Aanmelden kan via de website van Operatie Mobilisatie.

Operatie Mobilisatie
© Henk-Jan Oudenampsen
23-07-2016
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies