Gratis concert van Half a Mile op camping in Voorthuizen

Half a Mile geeft op donderdagavond 4 augustus om 20:00 een concert in de grote zaal van Camping ‘t Beloofde Land. De toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden. Half a mile bestaat uit zes jonge, getalenteerde muzikanten uit Overijssel.

De zussen Hanna en Susanne van Gemeren zingen al tweestemmig sinds hun jonge jaren en worden aangevuld door de broers Aart en Laurens Lameris op gitaar en bas. Wouter Raidt is enthousiaste tweede gitarist en Richard Jansen speelt de veelzijdige percussie.

De country/western, Keltische en Oosterse invloeden in combinatie met de bands passie voor akoestische muziek leveren een unieke en authentieke muziekstijl op. Over hun motivatie schrijven de bandleden zelf:

“De zin ‘acoustic music from the heart to the LORD’ geeft onze inspiratie het best weer. Wat is het prachtig om God op een pure manier te prijzen! We stellen ons stiekem voor dat het in de tijd van David ook zo geklonken moet hebben… Door middel van onze muziek willen we het verhaal vertellen van de grootheid van God. Geloven is niet alleen maar jubelen, maar het kan ook uit de diepte komen. Prachtig om met elkaar muziek te maken en onze passie met de wereld te delen. Dankbaarheid uit het hart naar boven!”

De band speelt op verschillende podia door het hele land en stond onder andere in het voorprogramma van Trinity. In maart 2013 won de band het Vecht Gospel Festival en in augustus van hetzelfde jaar werd Half a Mile genomineerd voor een Zilveren Duif Award in de categorie ‘Beste nieuwe talent’. Ook stond het album ‘Promised’ lange tijd in de Nederlandse Gospel Top 10 van Groot Nieuws Radio.

Camping ‘t Beloofde Land, Bosweg 17, 3781 NG Voorthuizen

Camping t Beloofde Land
© Henk-Jan Oudenampsen
25-07-2016
Muziek
https://www.beloofdeland.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies