Harm Renkema organiseert zwerftocht voor mannen

Een activiteit voor mannen die van een fysieke en geestelijke uitdaging houden. Een flinke wandeling (ergens tussen de 10 en 15 km), een aantal bezinningsmomenten en vooral de gezelligheid van mannen onder elkaar! Na afloop zorgen wij voor een hapje en een frisdrankje bij een vuurtje.

Op donderdagavond 11 augustus 2016. Verzamelen vanaf 19.00 uur van een aangegeven locatie. (deze ontvangt u na opgave) Aankomst (ergens tussen 22.00 en 23.00 uur) in de omgeving van de camping. Kosten bedragen € 10,95 p.p. Opgeven kan via de link onderaan dit item.

De zwerftocht wordt georganiseerd door Harm Renkema. Hij is echtgenoot en (groot)vader. Daarnaast is hij Route4 coach, spreker bij de 4e Musketier en docent en trainer. Hij houdt er van om op een persoonlijke manier, met humor en diepgang mensen te prikkelen en uit te dagen om eerst eens naar zichzelf te kijken voordat dat ze zich met anderen gaan vergelijken. Hij vindt het een uitdaging om Bijbelse principes praktisch toe te passen in het leven van alle dag. Thema’s zijn bijvoorbeeld: communicatie, relatie tussen man en vrouw, gezin en opvoeding en persoonlijke groei en ontwikkeling in het leven met God.

Camping het Beloofde Land

28-07-2016
Samenleving
https://www.ticketkantoor.nl/shop/zwerftocht/nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies