Het Vermoeden keert terug met nieuwe presentator

Het levensbeschouwelijke programma Het Vermoeden maakt na een afwezigheid van anderhalf jaar haar rentree op televisie. De traditie van ruim 12 jaar die werd gestart bij de IKON wordt voortgezet bij de EO. Vanaf september start Het Vermoeden met een nieuwe presentator: Marleen Stelling.

Wekelijks praat zij met gasten met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden uit kerk, samenleving, politiek en cultuur over wat hen inspireert en beweegt. Marleen Stelling presenteert op NPO Radio5 ook de VermoedenViering.

Vanuit oprechte nieuwsgierigheid en onder het aloude motto van de apostel Paulus: ‘Onderzoek alles en behoud het goede’, bouwt Het Vermoeden bruggen tussen mensen uit verschillende levensbeschouwelijke tradities, zinzoekers, gelovigen en ongelovigen. Alleen in de directe ontmoeting van mens tot mens, klinkt iets door van wat ons bezielt en verbindt. Het Vermoeden wil een virtuele gemeenschap vormen en kijkers uitdagen tot het zoeken naar eigen antwoorden op de zinvragen van onze postseculiere tijd.

Eerste gast: Janneke Stegeman

Marleen Stelling ontvangt als eerste gast Janneke Stegeman (35), ze is oud-testamenticus, promoveerde aan de VU en werkt ondermeer bij debatcentrum De Nieuwe Liefde in Amsterdam. Onlangs is ze uitgeroepen tot theoloog van het jaar.

Vanaf zondag 11 september, elke week van 11.30 tot 11.55 uur op NPO2.

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
02-08-2016
Media
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies