Tear organiseert opnieuw een Inspired Run

Tear en IMPACT Netwerk presenteren voor het derde jaar de InspiredRun. Een grensverleggende obstakelrun, off-road in de bossen van Birkhoven van 7, 14 of 21 kilometer. De opbrengst van de sponsorrun gaat naar het Inspired Individuals programma van Tear. De InspiredRun 2016 is op zaterdag 1 oktober.

Met het sponsorgeld worden Inspired Individuals ondersteund: mensen met een sterke visie, waarmee ze in staat zijn om, samen met kerken, mensenlevens te veranderen. Een van deze Inspired Individuals is Caroline Rodriguez. Carolina startte een aantal projecten op waarmee de taalvaardigheden en het zelfvertrouwen van de gemarginaliseerde Wounaan-groep in Bogota worden versterkt. Haar missie is het verwerven van toegang tot onderwijs en andere maatschappelijke terreinen voor deze groeperingen, met behoud van hun culturele erfgoed.

IMPACT organiseert de InspiredRun omdat het netwerk de verbinding tussen jonge christelijke professionals hier in Nederland en ver weg belangrijk vindt. Frans van Santen, directeur van IMPACT Netwerk vertelt: “Wij staan voor een nieuwe generatie jonge, christelijke professionals die hoopvol en realistisch hun plek in de hedendaagse samenleving innemen. En dat is precies ook wat de Inspired Individuals van Tear doen, alleen onder veel moeilijker omstandigheden. De InspiredRUN laat je iets voelen van deze moeilijke omstandigheden, en je haalt geld op voor het goede doel.”

Vorig jaar deden er bijna 40 deelnemers mee, en de deelnemers lieten zich voor ruim 500 euro per persoon sponsoren. Dit jaar hoopt de organisatie minimaal 50 deelnemers te trekken. Opgeven voor de InspiredRun kan via www.inspiredrun.nl

Marieke Siderius
Inspired Run
08-08-2016
Hulpverlening
https://www.inspiredrun.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies