De Bijbel App YouVersion is de eerste app met de Bijbel in 1000 talen

Onlangs werd de 1000ste bijbelvertaling toegevoegd aan de Bijbel App. Dat betekent dat mensen nu, ongeacht waar ze zich ook bevinden in de wereld, contact kunnen maken met een van de meer dan 1.300 Bijbels in een van de 1.000 verschillende talen.

De vrijgevigheid van de Bijbel-partners maakt dit mogelijk. Alleen al in de laatste drie maanden introduceerden zij 81 nieuwe talen en 83 nieuwe Bijbelvertalingen binnen de Bijbel App. Terwijl we hopen dat je geniet van de vrijheid om Gods Woord in je eigen favoriete taal te ervaren, is het ook belangrijk dat je bedenkt: Meer dan een miljard mensen hebben nog steeds geen Bijbel in hun eigen taal.

Tientallen millioenen mensen gebruiken de Bijbel App om Gods Woord een deel van hun leven te maken. Download de gratis app en krijg toegang op je bladwijzers, notitities en leesplannen vanaf elke plek. Geniet van honderden vertalingen, inclusief audio, alles op je mobiele apparaat.

Het goede nieuws is dat het binnen ons bereikt ligt om de Bijbel vertaald te zien in elke taal… binnen deze generatie. Zelfs als je niet zou weten hoe je moet vertalen, zijn er vele manieren om deel te nemen aan wat God aan het doen is in de wereld.

Lees meer op de website van de Bijbel App via onderstaande link. Daar is ook de complete lijst te vinden van alle bijbelvertalingen die in de App verwerkt zijn.

You Version
You Version
10-08-2016
Media
https://www.bible.com/nl/app

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies