Kerk in Zweden wil dit najaar met drones bijbels verspreiden in IS-gebieden

Word of Life Church in Zweden wil, met de hulp van drones, de in gebieden die gecontroleerd worden door de IS. Het betreffen electronische Bijbels die het formaat van een pillendoos hebben, met een display.

De bijbeltekst kan op een display gelezen worden. Er zijn geen batterijen nodig, zo meldt de Zweedse tv-zender SVT. Het plan is om de drones heel hoog te laten vliegen waardoor ze moeilijk neer te halen zijn. Het idee is een paar weken oud, dus het zal nog even duren voor het daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

De plannen werden tijdens een Conference in Uppsala onthuld. Tijdens de presentatie werd er met een drone door de ruimte gevlogen, over het publiek heen, om te laten zien hoe de Bijbel bezorgd zal worden.

De bedoeling is dat drones gaan vliegen over de IS-gecontroleerde gebieden van Irak en dat de Bijbels afgeleverd worden aan mensen in de gebieden. Het is onmogelijk om op deze manier zware boeken te verspreiden.

De Bijbelverspreiding zal naar verwachting starten in het najaar, en het is te hopen dat zo veel mogelijk mensen een deel van de boodschap van de Bijbel kunnen krijgen.

Redactie Christelijknieuws.nl
© Henk-Jan Oudenampsen
10-08-2016
Evangelisatie
https://www.svt.se

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies