Ingelaste film over de Olympische Spelen op Family7

Op zondag 14 augustus zendt Family7 om 15.30 uur de film ‘Struggle and Triumph’ uit. Een film waarin vier Olympische sporters hun getuigenis delen. Ze vertellen hoe hun geloof en hoop in God hen hielp door moeilijke tijden en ze overwinnaars werden.

Elke vier jaar komen sporters uit ruim 200 landen bijeen om te strijden in ‘s werelds grootste sportevenement: de Olympische Spelen. Herbeleef de worstelingen en triomfen van de beste sporters uit de wereld. Het is het resultaat van hard werken en hun passie. Deze film van Atlethics in Action volgt een Amerikaanse sprinter/bobsleeër, Braziliaanse zwemmer, Chinese schaatser en een Keniaanse marathonloper. Naast hun gedeelde passie voor sport, delen ze een andere passie waaruit zij kracht putten voor de wedstrijd.

Terwijl sommigen de ultieme prijs bereiken: een Olympische gouden medaille, moeten anderen tevreden zijn met de ervaring om deel te nemen. Om een Olympiër te worden is het hard werken zonder de garantie op een beloning. Toch wordt gezegd: ‘Het belangrijkste in het leven is niet de overwinning, maar de strijd: het essentiële ding is niet te hebben gewonnen, maar op een goede manier te hebben gevochten.’

Wegens de Olympische Spelen wordt de programmering aanstaande zondagmiddag aangepast. Hierdoor vervalt ‘From a far country’ en zal de film ‘Struggle and Triumph’ te zien zijn. Na deze film over de Olympische Spelen is ‘Het kruis in de asfaltjungle’ te zien. Vanaf 18.00 uur wordt de geplande programmering voortgezet.

Family7
Family7 tv-programma
11-08-2016
Media
https://www.family7.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies