Nieuw seizoen met Bijbelse overdenkingen in De Kapel

Vanaf 11 september zendt de EO op zondagmorgen een nieuw seizoen uit van De Kapel. In het programma verzorgen verschillende predikanten bij wekelijkse toerbeurt een overdenking. Thema’s uit het leven van alledag en uit de actualiteit komen langs, met als rode draad de liefde van God voor mensen. Op 11 september blikt evangelist Jurjen ten Brinke terug op deze zomer.

Volg de wekelijkse overdenkingen van ds. Arie van der Veer, ds. Orlando Bottenbley, 
ds. Jasper Klapwijk, ds. Paul Visser en ev. Jurjen ten Brinke in een nieuw seizoen van De Kapel. Op 11 september blikt Jurjen ten Brinke terug op deze zomer. Een zomer waarin wereldwijd veel is gebeurd. De gebeurtenissen roepen bij veel mensen vragen op. Soms is het stellen van vragen eenvoudiger dan ze te beantwoorden…

Met de start van dit nieuwe seizoen biedt De Kapel extra materiaal aan dat aansluit bij het onderwerp van de wekelijkse meditatie. Deze studies, die gratis gedownload kunnen worden, zijn geschikt voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in bijbelgespreksgroepen. Het materiaal is te downloaden via eo.nl/dekapel.

Vanaf zondag 11 september, 09.55 uur op NPO 2

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
17-08-2016
Onderwijs
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies