De komende weken ontmoeten de NBG-vrijwilligers elkaar

De komende weken ontmoeten de 1400 NBG-vrijwilligers elkaar op de jaarlijkse rayon-ontmoetingen. Ook vrijwilliger worden? Welkom op één van de 39 ontmoetingen in het land!

Tijdens een rayonontmoeting ontvangen onze vrijwilligers allerlei informatie over de activiteiten voor het komende seizoen en maken ze kennis met de nieuwste materialen. Ook is er volop gelegenheid om ideeën en ervaringen te delen met andere vrijwilligers. En voor alle gasten ligt op de rayonontmoeting een goodiebag klaar! Uiteraard is het bezoeken van de rayonontmoeting geheel vrijblijvend.

Groene Bijbel

Vrijwilligers van het NBG verzamelden in 2013 duizenden oude bijbels. Het papier werd gerecycled tot nieuw bijbelpapier dat gebruikt werd voor het drukken van de Groene Bijbel. Op de rayonontmoeting is de voorpublicatie alvast te bekijken. De Groene Bijbel verschijnt dit najaar.

Nationale Bijbelzondag

Een hoogtepunt voor NBG-vrijwilligers is de Nationale Bijbelzondag op zondag 30 oktober en de activiteiten die rond dit evenement georganiseerd kunnen worden.

Verder staat er op het programma: ideeën om de Samenleesbijbel en andere uitgaven te promoten (bijvoorbeeld op de basisschool), de nieuwe bijbelquiz en nog veel meer. Allemaal met één doel: de Bijbel dicht bij mensen brengen!

Van harte welkom!

We ontmoeten u graag op één van de 39 rayonontmoetingen in het land. Hier vindt u een overzicht van alle locaties van de rayonontmoetingen.

NBG
© TOFF-fotografie.nl Tobias Huizing
19-08-2016
Evangelisatie
https://www.bijbelgenootschap.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies