EO Live-event beleeft tweede editie

Op zaterdag 24 september vindt in de EO-kapel in Hilversum de tweede editie van het EO Live-event plaats. Het evenement stelt luisteraars in de gelegenheid om live aanwezig te zijn bij de uitzending van het NPO Radio 5-programma EO Live; het wekelijkse zaterdagavondmagazine over leven, geloof, cultuur en maatschappij.

Elke week ontvangt presentator Andries Knevel diverse tafelgasten met wie hij spreekt over de rol van geloof in het dagelijks leven. Op 24 september schuiven onder andere ChristenUnie-voorman Gert-Jan Segers, theoloog/filosoof Willem Ouweneel en Piet en Marijke Muilwijk aan. EO Live kijkt met Segers vooruit naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van dit najaar en de Tweede Kamerverkiezing in 2017. Willem Ouweneel laat zijn licht schijnen over de catechismus en het gereformeerde gedachtegoed en het echtpaar Muilwijk vertelt over hun voorbereidingen op het werk dat zij gaan doen voor de MAF.

Live muziek

Tijdens de extra feestelijke uitzending van EO Live zijn er optredens van Joke Buis en Suzanne van der Velde. Buis werd bekend als zangeres bij Gospel Boulevard en speelt op dit moment op vele plaatsen in het land met haar Johannes de Heer-programma. Van der Velde – ook bekend onder de naam Susanna Fields – werkte mee aan meer dan honderd cd’s voor onder andere Rob de Nijs, Marco Borsato en Guus Meeuwis, was lange tijd bandlid van Ralph van Maanen en bracht in 2005 haar eerste solo-album uit.

Aanwezig zijn?

Luisteraars die de uitzending live willen bijwonen, kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via de website eo.nl/live-event. Bezoekers zijn op 24 september vanaf 18.00 uur welkom aan de Oude Amersfoortseweg in Hilversum, waar zij worden ontvangen met koffie/thee en wat lekkers. De uitzending start om 20.00 uur. Toegang voor het evenement is gratis, aanmelden is verplicht.

EO Live, zaterdag 24 september, 20.00 uur, NPO Radio 5

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
29-08-2016
Media
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies