COGG sluit zich aan bij Week van Gebed

De Raad van Kerken en MissieNederland presenteren het materiaal voor de Week van Gebed in januari 2017. Voor het eerst schreef ook een vertegenwoordiger van het Contact Orgaan Gereformeerde Gezindte (COGG) mee. Op de foto de overhandiging materiaal Week van Gebed aan prof.dr.ir. Henk Jochemsen (Prisma) en dr. Gert Noort (NZR).

Dorina Nauta, projectleider Week van Gebed bij MissieNederland, is tevreden over de groei van de beweging: “We zijn heel dankbaar dat de COGG zich bij onze werkgroep heeft aangesloten. Het maakt het draagvlak voor de Week van Gebed nog groter en de stap naar ook lokale samenwerking eenvoudiger.” Voor het COGG was het een logische stap. Wat de vereniging ten diepste drijft, is dat het ‘zich bij de kerkelijke verdeeldheid niet mag en wil neerleggen.’ Juist de Week van Gebed bevordert onderlinge eenheid.

Klaas van der Kamp (algemeen secretaris Raad van Kerken) en Dorina Nauta overhandigden de eerste exemplaren van het materiaal aan vertegenwoordigers van strategische partnerorganisaties NZR en Prisma. Het materiaal bestaat uit een boekje met dagelijkse overdenkingen en gebeden en een liturgie voor een gezamenlijke dienst en onder andere kinder- en tienermateriaal. Het is te bestellen via www.raadvankerken.nl en www.weekvangebed.nl.

Suzanna Blackmore
MissieNederland
06-09-2016
Kerk
https://www.weekvangebed.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies