Iedereen wint als een leider zich ontwikkelt

Dit is een gevleugelde uitspraak van Bill Hybels, oprichter en initiator van de Global Leadership Summit (GLS) van Willow Creek. Wereldwijd nemen meer dan 250 duizend leiders deel aan deze uitzonderlijke conferentie, van de grote steden in Amerika tot de binnenlanden van Oeganda.

Zeer ervaren en gerenommeerde sprekers uit kerk en bedrijfsleven zorgen ieder jaar weer voor een boodschap die enorme impact heeft in het leven en het leiderschap van de bezoekers.

Ruben Flach van Opwekking: ‘Ook wij geloven in deze stelling van Bill Hybels. Daarom organiseert Stichting Opwekking al vele jaren de GLS in Nederland. We willen iedereen die betrokken en/of geïnteresseerd is in leiderschap de mogelijkheid geven zich te ontwikkelen. Het is een voorrecht om onderwijs van deze kwaliteit te mogen doorgeven aan leiders in ons eigen land.

We geloven dat we hiermee een belangrijke bijdrage mogen leveren aan leiderschapsontwikkeling, niet alleen voor kerk- en gemeenteleiders, maar ook voor de vele (zakelijke) leiders die buiten de kerk actief zijn.

Dit jaar hopen we tweeduizend bezoekers te mogen verwelkomen op vier locaties in Nederland. In november is de GLS in Drachten en Rotterdam en in januari in Eindhoven en Veenendaal.

De GLS is een uitstekende kans om als organisatie zichtbaar te worden, om de betrokkenheid bij leiderschapsontwikkeling te tonen. Daarom nodig ik je van harte uit om als sponsor deel te nemen aan dit belangrijke evenement in ons land. Los van de aandacht voor je organisatie ondersteun je dit project en geef je Stichting Opwekking de mogelijkheid om de GLS te blijven organiseren.’

Johanneke de Jong – Willow Creek NL
© TOFF-fotografie.nl Tobias Huizing
08-09-2016
Onderwijs
https://www.willowscreek.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies