Xplore Mission: In de zaak van de Heer heeft iedereen een baan

Ken jij de ‘ins and outs’ van zending? Of wil je juist weten wat zending is en wat God daarover zegt in Zijn Woord? Kom dan naar Xplore Mission 2016. Tijdens dit weekend staat niet alleen zending centraal, maar ook jouw zoektocht naar het werken in Zijn Koninkrijk.

Xplore Mission 2016 vindt plaats van 25 tot en met 27 november in Amerongen (Utrecht). Aan de hand van samenkomsten en workshops leer je meer over het leven op het zendingsveld. Daarnaast is er tijdens persoonlijke ontmoetingen alle ruimte om vragen te stellen aan de zendelingen die dat weekend speciaal voor jou aanwezig zijn.

Ins and outs

Het thema van dit weekend is “The Unfinished Task”. Deelnemers leren tijdens workshops en samenkomsten meer over werken in de zending. Ook ontdekken ze hun gaven en talenten. De workshops hebben o.a. de volgende onderwerpen: religies, Bijbelvertaalwerk, culture experience, zendingsontwikkeling: waar zit jouw passie en wat zijn jouw gaven? Daarnaast is er een instroomworkshop voor nieuwe deelnemers.

Tijdens het weekend zijn er ook andere zendelingen aanwezig. Bij hen kun je terecht met je vragen over dingen die je bezighouden met betrekking tot zending en jouw plek in Gods Koninkrijk.

Praktische informatie

Het weekend is bedoeld voor iedereen van 18 jaar en ouder en zal plaatsvinden in de Betteld in Amerongen (Utrecht). De kosten zijn €75 p.p. Dit bedrag is inclusief eten en drinken en overnachting. Het aantal plaatsten is beperkt zodat we persoonlijke aandacht kunnen garanderen. Aanmelden doe je via de website: www.xploremission.nl

Organisatoren

Xplore Mission is een initiatief van drie zendingsorganisaties: WEC, OMF en Wycliffe Bijbelvertalers. Hun gezamenlijke doel is om mensen te betrekken bij het zendingswerk op een manier die bij hen past. Voor meer informatie over de organisatoren zie www.omf.nl en www.wec-nederland.org en www.wycliffe.nl

Trea Aartsma
© Henk-Jan Oudenampsen
08-09-2016
Evangelisatie
https://www.xploremission.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies