Najaarstour Cynthia van Echten: Van de kerk naar je werk

In het najaar trekt Cynthia van Echten het land in met de tour ‘Van de kerk naar je werk’. Tijdens de tour worden fabriekshallen, loodsen en werkplaatsen omgebouwd tot een plek van aanbidding en ontmoeting. Het centrale thema is christen zijn in je werk.

Cynthia heeft jarenlange ervaring in een baan bij de rechtbank waar ze geregeld voor (ethische) dilemma’s kwam te staan. Naast het leiden van aanbidding en het (samen) zingen, zal zij delen vanuit haar eigen leven met daarnaast het Woord van God en hoe haar dat bemoedigt.

Cynthia heeft het verlangen om zowel gelovigen en ongelovigen te bereiken met deze tour. De kerk als gebouw kan daarin als drempel worden ervaren. Om deze drempel weg te nemen en om het thema van de tour kracht bij te zetten, maken we gebruik van locaties die de werkplek vertegenwoordigen.

Na de release van haar debuutalbum ‘Vrij’ in oktober 2015 is zangeres Cynthia van Echten het land ingetrokken met haar zelfgeschreven aanbiddingsmuziek. Naast vele optredens in Nederland heeft Cynthia als ambassadeur van OM diverse landen bezocht, waar ze jonge artiesten heeft begeleid in de ontwikkeling van hun talent. Ze was onder andere te zien/te horen op de EO Nederland Zingt Dag, New Wine, Mini TeenStreet, TeenStreet Europa, EO Live (radio) met Andries Knevel, Groot Nieuws Radio, Radio Maria en verschillende vrouwenevents, zondagochtenddiensten en Praise avonden.

Operatie Mobilisatie
© Henk-Jan Oudenampsen
10-09-2016
Muziek
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies