OMF-concert en verhalen van het zendingsveld

Een concert met Marcel en Lydia Zimmer en verhalen over zending in Oost-Azië voor kinderen en volwassenen! Een middag en/of avond om met elkaar God te aanbidden, te vieren en te gedenken.

In oktober en november organiseert OMF Nederland in samenwerking met Marcel en Lydia Zimmer drie concerten vol muziek en verhalen van het zendingsveld. De concerten staan in teken van het vijftigjarig bestaan van OMF Nederland en geven informatie over het zendingswerk dat vanuit Nederland gedaan wordt.

OMF Nederland is vijftig jaar geleden opgericht om mensen uit te zenden naar Oost-Azië, om daar het Evangelie te verkondigen aan de onbereikte Aziaten. Een van de eerste zendingswerkers waren de ouders van Lydia Zimmer. Tijdens dit concert zal zij vertellen over het leven in Azië en het werk dat haar ouders daar hebben gedaan. Daarnaast zullen ook andere OMF zendingswerkers vertellen over het werk dat gedaan wordt en nog te doen is.

De concerten vinden plaats op 22 oktober in Enschede, 26 oktober in Emmeloord en 19 november in Haarlem. Het middagprogramma begint om 15.00 uur en is speciaal voor kinderen. Het avondprogramma begint om 20.00 uur. Wil je ook zo’n unieke concert meemaken, bestel dan gratis kaarten via www.omfkerkentour.nl

Harry Lukens
© Henk-Jan Oudenampsen
14-09-2016
Muziek
https://www.omfkerkentour.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies