Annemarie Biljard nieuwe presentator De Nieuwe Morgen

Annemarie Biljard wordt de nieuwe presentator van het ochtendprogramma De Nieuwe Morgen. Vanaf maandag 26 september zal Annemarie elke maandag tot en met donderdag te horen zijn op Groot Nieuws Radio. Het programma start vanaf die dag ook een uur eerder, om 06.00 uur. Op vrijdag zal Lukas Kramer De Nieuwe Morgen presenteren.

De twee volgen Hanno Janse op die sinds 1 augustus eindredacteur is. Hanno presenteerde De Nieuwe Morgen in totaal 3,5 jaar. Hanno Janse: “Annemarie is ervaren journaliste en een uitstekende radiomaker. Sowieso word ik heel enthousiast van het feit dat we een extra vrouwenstem toe kunnen voegen aan het geluid van Groot Nieuws Radio.”

Annemarie Biljard (39) heeft zin in haar nieuwe baan als ochtendpresentator. “Groot Nieuws Radio is voor mij dé manier om mijn passie voor radio en passie voor God te combineren. Ik denk dat er geen ander radiostation in Nederland is waar dat zo duidelijk kan als hier. Het is bijzonder dat we als christenen vanuit verschillende achtergronden in gesprek kunnen gaan over ons geloof.”

In het verleden werkte Annemarie voor de regionale omroep RTV Utrecht en het tv-programma ‘Netwerk’ van de EO.

Lukas Kramer (25) is al regelmatig te horen als presentator op Groot Nieuws Radio. Hij combineert de presentatie van De Nieuwe Morgen met zijn werk als webmaster.

Het ochtendprogramma De Nieuwe Morgen is elke werkdag te horen tussen 06.00 en 09.00 uur op Groot Nieuws Radio. Naast het nieuws van de ochtend is er ook ruimte voor geloofsopbouw door middel van korte overdenkingen.

Lukas Kramer
Groot Nieuws Radio
16-09-2016
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies