Nieuw tv-seizoen Family7 met veel vernieuwingen

Komende week start het nieuwe tv-seizoen van Family7 met verfrissend nieuwe programma’s en maar ook de vertrouwde programma’s zijn er weer bij. Zo presenteert Bram Willems de Bijbelquiz Wijs in een nieuw jasje. Kandidaten kunnen dit seizoen strijden voor de titel binnen hun eigen provincie. Elke werkdag om 19.00 uur.

Elke dag zenden we om 19.30 uur een talkshow uit over diverse thema’s: de vertrouwde serie Eindtijd & Profetie natuurlijk, maar ook een nieuwe serie met ds. Henk Poot genaamd Judea en Samaria.

In de serie Thuis ontvangt Jan van den Bosch bekende Nederlanders, dit seizoen onder andere Hennie Huisman en Franca Treur. Elke maandag te zien om 21.00 uur.

Op dinsdag om 21.00 uur volgen we Dolf van de Vegte in De Film van je leven. Hij reist met Christenen voor Israël mee naar Oekraïne en ontmoet daar ongeveer 150 jongeren die de ‘aliyah’ maken naar Israël. Family7 reist met hen mee in een speciale chartervlucht naar Tel Aviv.

Op woensdagavond 21.00 uur draait het in het nieuwe programma Confessions om de vraag wat het beste en het slechtste is wat je ooit gedaan hebt. Megan Cameron confronteert mensen op straat met deze vraag.

In de nieuwe serie Mijn opa is de beste ontmoet Jennifer Birahy kleinkinderen met bijzondere opa’s. Elke donderdagavond om 21.00 uur.

Het weekend begint op vrijdag bij Family7 met wekelijks een prachtige film en eindigt op zondag met de komst van Hour of Power, dat elke zondag om 17.00 uur bij Family7 wordt uitgezonden.

Bestaande series zoals het nieuwsprogramma Uitgelicht zijn nog steeds te zien op de vertrouwde tijden. Ook gaat Family7 in Actie weer van start met indrukwekkende afleveringen over het werk van de Leprazending in Bangladesh. Sara van Oordt presenteert deze vierdelige serie en is in oktober elke woensdag te zien om 21.30 uur.

Family7 is te ontvangen via Ziggo op kanaal 230 en bij KPN in het pluspakket op kanaal 334. Voor alle andere kabelexploitanten kijkt u op www.family7.nl/kabelexploitanten Daarnaast is de Family7 te zien via de livestream op www.family7.nl/kijken

Family7
© Henk-Jan Oudenampsen
29-09-2016
Media
https://www.family7.nl/kijken

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies