Speciale kerkdienst tegen kinderslavernij

In de week van 18 t/m 23 oktober organiseert EO ‘de week tegen de kinderslavernij in de seksindustrie’. Speciaal voor deze themaweek zendt EO aanstaande zondag een kerkdienst uit vanuit Christengemeente de Wegwijzer in Almere.

In deze kerkdienst, met als thema ‘God maakt vrij’, wordt aan kinderslaven een stem gegeven. Ds. Arjen ten Brinke verzorgt de overdenking. Zondag 23 oktober, 09.15 uur op NPO 2

Op de Filipijnen worden tienduizenden kinderen uitgebuit in de seksindustrie. In de beslotenheid van hun hutjes zitten zij voor de webcam om daar de meest gruwelijke seksuele handelingen te verrichten. Hun ouders, die vaak financieel aan de grond zitten, zien vaak geen andere uitweg. In de kerkdienst van aanstaande zondag zal gebeden worden voor de bevrijding, de opvang en voor het ‘mens zijn’ van deze kinderen. Dominee Arjen ten Brinke zal voorgaan in deze kerkdienst. Samen met EO-directeur Arjan Lock bezocht hij de Filipijnen voor het programma Metterdaad. Dit programma ondersteunt het werk van hulporganisatie International Justice Mission. IJM bevrijdt kinderen en verzamelt bewijsmateriaal om daders op te sporen, op te pakken en te berechten.

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
22-10-2016
Media
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies