De Christelijke Boekenoutlet 2016 op stapel

Zeist – Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november 2016 vindt in Zeist de jaarlijkse Christelijke Boekenoutlet plaats. De outlet opent op vrijdag om 11:00 uur de deuren en sluit op zaterdag 21 november om 15.00 uur. De organisatie van de Christelijke Boekenoutlet is in handen van Bijbelschool de Wittenberg en christelijke webwinkel Kameel.nl.

Bezoekers profiteren twee dagen lang van een groot aanbod christelijke romans, kinderboeken, cadeauboeken, theologische boeken etc. tegen bodemprijzen. De outlet is aantrekkelijk voor een grote groep mensen, omdat er boeken van diverse christelijke uitgevers aanwezig zijn. Van veel boeken is een groot aantal exemplaren aanwezig, hierdoor is de Christelijke Boekenoutlet ook aantrekkelijk voor (zondag)scholen en kerken, bijvoorbeeld om kerstcadeaus in te kopen.

Ook dit jaar is er weer een grote afdeling tweedehands boeken. Deze boeken gaan al vanaf een euro per stuk de deur uit. Om de outlet voor een breed publiek zo interessant mogelijk te maken is er ook dit jaar voor gekozen om ook een grote afdeling in te richten met christelijke kaarten, films en muziek.

Een deel van de opbrengst van het jaarlijkse evenement is bestemd voor het zendingswerk van Ark Mission, de IZB en de toerusting van studenten op Bijbelschool de Wittenberg.

De Christelijke Boekenoutlet wordt georganiseerd in het gebouw van de Wittenberg, Krakelingweg 10, 3707 HV in Zeist. De openingstijden zijn vrijdag 20 november van 11.00 tot 21.00 uur en zaterdag 21 november van 09.00 tot 15.00 uur. Ook dit jaar is het gezellige restaurant weer geopend en ook is er een leuke kinderhoek aanwezig. Bezoekers kunnen gebruik maken van gratis parkeergelegenheid.

Christelijke boekenoutlet

01-11-2016
Media
https://www.christelijkeboekenoutlet.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies