Netwerken is het centrale thema van de Christelijke Ondernemersdagen

De derde editie van de Christelijke Ondernemersdagen staat in het teken van ‘Netwerken’. Het programma geeft daar op verschillende manieren vorm aan met een inspirerend Kennisplein, leerzame workshops en zeker ook zakendoen. De Ondernemersdagen vinden plaats op woensdag 16 en donderdag 17 november in Congrescentrum Belmont in Ede.

Het doel van de Christelijke Ondernemersdagen is een platform van twee dagen te bieden waar die verbinding plaatsvindt. Het programma biedt ruimte voor verbinding aan kennis en inspiratie, in de vorm van workshops en een Kennisplein waar antwoord gegeven wordt op jouw vragen. Ook is er gelegenheid voor verbinding aan thema’s als duurzaam ondernemen en sociale rechtvaardigheid. De ‘harde’ kant van ‘verbinding’ is zeker ook aanwezig: Er is volop ruimte voor zakendoen.

Workshops

Er worden dit jaar meer dan 10 workshops gegeven. Wil je weten hoe je als ondernemer rendabel kunt zijn, hoe je commercieel succes kunt hebben, hoe je digitaal aanwezig kunt zijn, hoe je teksten moet schrijven, of hoe je een goede Leider kunt zijn? Tijdens de Ondernemersdagen geven we antwoord op deze vragen.

Beurs, workshops en Kennisplein

Naast de sprekers bestaat het inhoudelijke programma van de Ondernemersdagen uit workshops en een Kennisplein. Tijdens de twee dagen is er ook een doorlopende beurs met stands, een social media café en netwerkborrels. Op de beurs promoten organisaties, bedrijven, vakbonden, ZZP’ers en goede doelen zich met een stand.

Fotoshoot

Ben je wel te vinden op één of meerdere Social Media sites, maar ben je niet tevreden over de foto’s van jou en je bedrijf? Tijdens de Ondernemersdagen hebben we een fotograaf beschikbaar, die een fotoshoot kan maken van jou. Op die manier kun je een professionele foto laten maken van jezelf voor je websites en je aanwezigheid op Social Media sites.

Locatie Congrescentrum Belmont in Ede

De Ondernemersdagen vinden plaats in Hotel Congrescentrum Belmont, Lunteren (gemeente Ede). Verdeeld over een aantal zalen zijn er doorlopend veel activiteiten, zoals: workshops, een Kennisplein, fotoshoots en nog veel meer. Uiteraard is er ook weer doorlopend een beurs met bedrijven en organisaties.

De Christelijke Ondernemersdagen zijn bedoeld voor iedere christelijke ondernemer, groot of klein. De Ondernemersdagen zijn een activiteit van het Christelijk Ondernemers Netwerk (CON). CON is een organisatie voor christelijke ondernemers en ondernemende christenen met inspirerende bijeenkomsten, het CONnect Business Magazine en eigen Kennisdagen met trainingen.

Dirk-Pieter Schalkwijk
CO-dagen
14-11-2016
Media
https://www.co-dagen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies