Crowdfundingproject onthaasting en verbinding van start

Na een succesvol Dansen voor vrede slaan Mirjam van der Vegt en nieuwkomers opnieuw de handen ineen voor een duurzaam creatief project waarbij onthaasting en verbinding centraal staan. De crowdfunding voor dit project gaat deze week van start.

Na een geweldig feest Dansen voor vrede lag er de uitdaging om contacten in te zetten voor een duurzaam project waarin nieuwkomers en Nederlanders zich kunnen verbinden. Het stimuleren van talenten en het beste bij elkaar naar boven halen was daarbij een belangrijke sleutel. Hieruit ontstond het Stilteagenda project in samenwerking met nieuwkomers uit het naaiatelier.

Wat houdt het in?

De Stilteagenda verschijnt vanaf 2018 in een nieuw jasje. Hij ligt zomer 2017 al in de winkels en is gemaakt in samenwerking met (ex)vluchtelingen uit het Naaiatelier. In de agenda wordt inspiratie rondom het thema Tijd Genoeg gedeeld en nieuwkomers uit het Naaiatelier maken bijpassende agendahoestasjes. Ook is er de mogelijkheid om bijbehorende zeefdrukworkshops te volgen, waar nieuwkomers de lessen verzorgen. Samen ontdekken waar het in het leven om draait… want we hebben tijd genoeg.

Crowdfunding

Om een eerste druk te realiseren, een groot aantal tasjes alvast te laten maken en zeefdrukworkshops plaats te laten vinden, is een groot bedrag nodig. Een deel daarvan moet bij elkaar komen door middel van crowdfunding. De giften zijn aftrekbaar. Ook organisaties als Tear en Gastgezin voor een vluchteling ondersteunen de actie.

Meer info via de link onderaan dit item.

Het zijn geen asielzoekers, gelukszoekers of vluchtelingen. Ik ontmoette mensen zoals jij en ik, op zoek naar vrede. Ik geloof in het delen van de vrede en er samen naar zoeken – precies wat er in deze agenda gebeurt!

Janet ten Brinke – Gastgezin voor een vluchteling.

Mirjam van der Vegt

14-12-2016
Hulpverlening
https://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/stilteagenda/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies