Zomercampagne van start: Vier de zomer

Gratis boekje Vier de Zomer cadeau in de christelijke boekhandel bij aanschaf van € 15,- aan boeken. Voor veel mensen staat de zomer gelijk aan het genieten van een goed boek. Het liefst buiten, als het even kan. Met een lekker glaasje en de zon binnen handbereik. Wie herkent dat niet? Veel liefhebbers van lezen komen er in de drukte van alledag veel te weinig aan toe.

De zomerperiode lonkt als baken van rust om eindelijk die boeken ter hand te nemen die al een tijdje op je lijstje staan of die je al wekenlang ongeduldig aanstaren op je nachtkastje. Want niets is zo ontspannend en rustgevend als lezen. Laat de zomer maar komen!

In de maand juni organiseren christelijke boekhandels de campagne ‘Vier de zomer’. Centraal staat het boekje Vier de zomer van Elise Lengkeek (foto) van o.a. Mijn getijdengebed, en Kris Bossenbroek (van o.a. Biblejournaling). Het boekje wordt gedurende de gehele maand juni cadeau gegeven bij besteding van minimaal € 15,00 aan boeken. In dit boekje vind je tal van handvatten, handreikingen, tips, overdenkingen, suggesties en creatieve opdrachten om je te onthaasten en te verdiepen. De auteurs Elise Lengkeek en Kris Bossenbroek reiken je voor 9 dagen een arsenaal aan inspirerend materiaal aan.

Vier de zomer is een initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB). Kijk voor meer informatie op www.vierdezomer.com.

BCB – Ard Hunnersen
BCB
31-05-2017
Media
https://www.vierdezomer.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies