Nieuwe natuurserie: Spy in the Wild

In deze nieuwe natuurserie zien we wilde dieren door de ogen van hun soortgenoten. Camera’s, vermomd als levensechte bewegende dieren, worden onderdeel van een nest of kudde. Op die manier komen we dichterbij dan ooit. Vertederend, ontluisterend en verrassend herkenbaar!

Undercover

In de eerste aflevering gaan de cameradieren undercover om de complexe gevoelens van dieren te onderzoeken. Een camera-puppy sluit vriendschap met een roedel wilde honden en heeft een gevaarlijke ontmoeting met leeuwen en olifanten. De camera-krokodillenjonkies gebruiken de bek van hun moederkrokodil als roetsjbaan wanneer ze haar jongen naar het water draagt. Op Antarctica is camera-adéliepinguïn getuige van een wedstrijdje kiezels stelen, om indruk te maken op een veeleisend vrouwtje.

In de afleveringen hierna gaan de cameradieren undercover om ook intelligentie, vriendschap en kattenkwaad onder wilde dieren te onderzoeken. We komen er achter dat het in de natuur wemelt van het kattenkwaad. En er blijken duidelijke regels te zijn die bepalen wanneer je bij de groep hoort en wanneer niet.

De laatste aflevering onthult hoe de serie tot stand is gekomen. In deze extra aflevering vol grappige en onverwachte momenten zien we hoe ongelooflijk veel inspanning het kost om de cameradieren op te laten gaan in de dierenfamilies.

Spy in the Wild, vanaf 25 juli elke dinsdag om 20:30 uur op NPO 1.

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
13-06-2017
Media
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies