Gave organiseert vriendinnendag

Stichting Gave organiseert zaterdag 30 september voor de eerste keer de Gave Vriendinnendag in Utrecht. Deze dag biedt gezelligheid, verdieping en helpt de vriendschap tussen Nederlandse vrouwen en hun vluchtelingvriendinnen te versterken.

Een multiculturele vriendschap is leuk, leerzaam en gezellig, maar kan ook best wel eens lastig zijn. Daarom organiseert Gave de Vriendinnendag in Utrecht. Met gezellige en verdiepende activiteiten die de vrouwen samen beleven, helpt Gave de vriendschap tussen de vrouwen te versterken.

De Gave Vriendinnendag bestaat uit gezelligheid en verdieping: Samen zingen, Sara van der Toorn uit Iran spreekt over vriendschap vanuit de Bijbel en genieten van lekker eten. De dames kunnen kiezen uit leuke multiculturele workshops, zoals: henna zetten, samen wandelen, zingen, beauty en sieraden of bonbons maken.

Gave verlangt ernaar dat de vluchteling die naar ons land komt, wordt gezien en geliefd. Daarvoor inspireert, traint en ondersteunt Gave christenen om lokaal contacten op te bouwen met asielzoekers en hen Gods liefde te laten zien. De Gave Vriendinnendag ondersteunt de relatie die Nederlandse vrouwen lokaal met vluchtelingen hebben.

Locatie: Schoolgebouw De Passie, Zwarte Woud 211, 3524 SG Utrecht

Tijd: 9:30 – 16.15 uur

Kostenbijdrage: 10 euro per koppel

Aanmelding: www.gave.nl/vriendinnendag

Jentina Kranendonk

28-08-2017
Samenleving
https://www.gave.nl/vriendinnendag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies