The Choir Company brengt The Christmas Collection naar theaters

Wie ‘Tom Parker’ en ‘the New London Chorale’ hoort, denkt aan projecten als ‘The Young Verdi’ en met name aan ‘The Young Messiah’: een unieke bewerking van Handel’s ‘Messiah’ door een samensmelting van klassiek en pop, kenmerkend voor Tom Parker. The Choir Company heeft als koor inmiddels al jarenlang bewezen, live iets speciaals te maken van deze werken.

In december start er een gloednieuwe theatertour. ‘The Christmas Collection of Tom Parker’ laat mensen zes avonden genieten van het beste uit Parkers repertoire en meer.

The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink, krijgt al jaren enthousiaste reacties op haar bewerking van Tom Parkers ‘The Young Messiah’. Dit jaar presenteert ze daarom werk uit het hele repertoire van de Britse componist, in de vorm van een speciaal theaterprogramma, waarbij het koor wordt ondersteund door een begeleidingsband met Junus Manuputtij (piano), Dennis v.d. Molen (drums), Daniël v.d. Molen (bas), Jordy van Wijk (gitaar) en Stef Matutawaer (synth).

De theateravonden van deze ‘Christmas Collection of Tom Parker’ beloven een feest van herkenning en beleving te worden. Naast bekende klassiekers “When a Child is Born”, “Auld Lang Syne”, “Guiding Star” en “For Unto Us” zullen ook prachtige liederen als “Good King Weceslas”, “Joseph Dearest”, “Oliver’s Song” en “A Young Christmas day” klinken. Eerdere tours met werk van Tom Parker bleken snel uitverkocht. De verwachting is dan ook dat deze nieuwe theatertour op een grote belangstelling kan rekenen als sfeervolle aanloop naar het kerstfeest. Mis het niet!

Concertschema

15 december Harderwijk Theater Harderwijk

16 december Rijssen Parkgebouw

17 december Rotterdam Theater Zuidplein

22 december Etten-Leur Nieuwe Nobelaer

23 december Barneveld Schaffelaartheater

24 december Alphen a/d Rijn Theater Castellum

Alle concerten aanvang 20.00 uur.

Maarten Wassink
© TOFF-fotografie – Tobias Huizing
20-09-2017
Muziek
https://www.choircompany.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies