Messiaanse gelovigen Eitan Bar en Moti Vaknin naar Nederland

Met hun video’s wisten zij online afgelopen jaar maar liefst ruim twee miljoen Israëli’s met het Evangelie te bereiken. De Messiaanse gelovigen Eitan Bar en Moti Vaknin zijn verbonden aan de organisatie One for Israel. In pakkende videoclips behandelen zij diverse Joodse bezwaren tegen de Heere Jezus. Zij kiezen niet voor niets voor dit medium. Israël is namelijk het land met het hoogste aantal computers per persoon ter wereld.

Eitan en Moti komen naar Nederland. Op zaterdag 10 februari zullen zij onderwijs geven over onder andere deze bezwaren. Ook zal voorganger Orlando Bottenbley een interview met hen doen over: ‘Terug naar de Joodse wortels? Wat wel en wat niet?’ Christian Stier zal de dag afsluiten met vijf praktische adviezen over hoe we het Joodse volk tot zegen mogen zijn.

Deze studiedag in Amsterdam wordt georganiseerd door Israël en de Bijbel, baptistengemeente de Verbinding in Amsterdam en de Bethelgemeente in Drachten. Kosten voor de dag zijn € 25 per persoon. Meer informatie vinden en aanmelden kan via de link hieronder. Wacht niet te lang met opgeven, want er zijn al veel aanmeldingen binnen.

David van Wijck
Israel en de Bijbel
15-01-2018
Onderwijs
https://www.israelendebijbel.nl/studiedag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies