MENU
Gordon Mote komt naar Nederland

Gordon Mote komt naar Nederland

20 aug

Wie de afgelopen decennia een Gaither concert heeft meegemaakt, of het nu een Homecoming optreden was of een concert van de Gaither Vocal Band, is bekend met Gordon Mote. De pianist is één van de meest geliefde musici in de Gaither familie, en met een goede reden.

Zijn energieke pianospel, zijn gevoel voor humor en zijn duidelijke talent maken er telkens weer een feest van. En wat het des te meer bijzonder maakt: Gordon Mote is blind sinds zijn geboorte. Binnenkort doet de Amerikaan de vele Nederlandse liefhebbers van zijn muziek een dubbel plezier. Hij presenteert zijn nieuwe cd ‘Love Love Love’ en geeft op 30 november een optreden in Harderwijk.

Het is genieten geblazen tijdens de bekende Gaither Homecoming concerten. En dat komt voor een belangrijk deel door Gordon Mote. Veel van het plezier tijdens deze concerten (al jaren favoriet op dvd) speelt zich af rondom de piano, met de blinde Mote als aangever. Waar Nederland Gordon leerde kennen als lid van de muzikale Gaither familie, heeft hij sindsdien solo ook zijn sporen ruimschoots verdiend. Gordon Mote is één van de meest getalenteerde sessiemuzikanten uit Nashville en zijn pianospel is te horen op tientallen albums in het southern gospel genre. Sinds hij zijn eerste solo album uitbracht in 2005, heeft hij bewezen thuis te zijn in veel genres, met telkens die rode draad: de liefde en het geloof dat doorklinkt in zijn spel en aanstekelijk werkt. Gordon Mote mag zelf dan blind zijn; zijn muziek zorgt er voor dat steeds meer mensen de ogen openen voor southern gospel!

Gordon Mote heeft de afgelopen jaren al diverse optredens gegeven in Nederland, en op 30 november 2018 is het weer zo ver. Het komende concert staat in het teken van zijn nieuwe album ‘Love Love Love’; een cd met liedjes over geloof en haar plek in het dagelijks leven, met de liefde als rode draad. Het optreden brengt southern gospel van een niveau zoals je het zelden live kunt horen; door een topartiest met een bijzonder levensverhaal en een inspirerend geloof.

Kaarten voor het optreden van Gordon Mote zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of tel. 0297-237172.

30 november 2018 aanvang 20.00 uur De Regenboog (Biezemplein 1) Harderwijk

Datum: 20 augustus 2018
Auteur: Events4Christ
Foto: © Gerrit Bonestroo
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: