MENU
Jubileumcongres Ontmoeting: 30 jaar dienen

Jubileumcongres Ontmoeting: 30 jaar dienen

29 sep

Stichting Ontmoeting bestaat 30 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert Ontmoeting een jubileumcongres. Tijdens dit congres willen we met u nadenken over ‘dienen’. Het thema is gekozen naar aanleiding van het boekje ‘Dienen in Bijbels licht’, geschreven door Ed van Hell.

Zijn we als christenen een voorbeeld in het dienen van onze naaste? Deze spiegel wordt in het boek voorgehouden en de lezer mag er zelf antwoord op geven. Er komen verschillende aspecten van dienen naar voren. Het dienen van de Heere, van jezelf, de naaste, de samenleving en de kerk. Ieder hoofdstuk begint met een voorbeeld en eindigt met een aantal conclusies.

Jubileumcongres
Tijdens het jubileumcongres zal het boekje worden gepresenteerd. Cliënt Ramiro, medewerker Riët Blok en ds. F. van Binsbergen reflecteren op het boek. Aan de hand van het thema dienen worden verschillende workshops georganiseerd. Hoe dien ik mijn naaste, de samenleving, de kerk/gemeente?

Ds. Paul Visser verzorgt de themalezing en verschillende cliënten verzorgen een kunstige vertoning van hun talenten. Het jubileumcongres vindt plaats op vrijdagmiddag 2 november in het Belmont Hotel in Ede. De kosten zijn € 25, u ontvangt gratis het boekje ‘Dienen in Bijbels licht’. U kunt zich aanmelden via ontmoeting.org/jubileumcongres.

Ed van Hell: ‘Van harte hoop ik dat het congres zal leiden tot verootmoediging en tegelijkertijd tot een intens verlangen van christenen om te dienen. Ik daag u uit om in de spiegel te kijken van het dienen in Bijbels licht. En heet u graag welkom op ons jubileumcongres.’

‘Dienen in Bijbels licht’ is vanaf 2 november 2018 te koop in de boekhandel en via:
Uitgeverij de Banier
Prijs: € 8,95
Verzendkosten €2,95
Paperback
ISBN 978 90 8718 0850

Datum: 29 september 2018
Auteur: Martijn Schot
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.ontmoeting.org

Dit artikel delen:

Meer nieuws: